Få 2 nr av Aktiv Träning + Vinterträningspaket med LED-reflexer
Få 2 nr av Aktiv Träning
+ Vinterträningspaket med LED-reflexer
Dölj

Få 2 nr av Aktiv Träning
+ Vinterträningspaket med LED-reflexer
– Spara 497 kr

Magazine Cover Magazine Cover
69,50 kr
+ 29,50 kr i porto och exp.
Spara 497 kr!
  1. Kom igång med din vinterträning!
  2. Digital åtkomst till de senaste tolv numren av tidningen
  3. Exklusiv åtkomst till Moreshop – en webbutik för prenumeranter där du kan köpa verktyg, sportkläder, klockor, prylar och husgeråd med upp till 70 procents rabatt.

Vinterträningspaket med LED-reflexer

Vinterträningspaket med LED-reflexer

Värde: kr. 400:-

Vinterpaketet från Active Fit består av handskar, mössa och en buff så att kan du hålla dig varm under kalla träningsdagar. De svet- transporterande löparhandskarna med reflexlogotyp ger dig riktigt bra skydd mot väder och vind. Mössan är också av ett svettransporterande material och torkar snabbt. Vinterpaketet innehåller dessutom en halsduk, som är en multifunktionell halstub.

Utöver detta får du två LED-reflexer, en för armen och en för hälen, som garanterar att du syns på långt håll. De är perfekta vid löpning på vintern och på kvällstid.

Andra erbjudanden från Aktiv Träning

Se alla erbjudanden från Aktiv Träning

Få mängder av inspiration, tips, råd och hjälp för en roligare och mer givande träning.

Tidskriften Aktiv Träning är perfekt för dig som älskar en sund livsstil och en aktiv vardag med energigivande träning. I varje nummer av Aktiv Träning får du motiverande tips, råd och vägledning som du kan använda i din vardag – på en gång! Du får de senaste rönen inom till exempel cykling, fitness- och styrketräning samt om kost och hälsa. Du får även marknadens mest omfattande recensioner av utrustning och träningskläder, så att du kan göra ett smart val och undvika irriterande felköp. I varje nummer får du dessutom läsa motiverande personporträtt, fascinerande reportage om nya trender samt artiklar om träningsvärlden med ett spännande perspektiv – allt presenterat på ett enkelt, snyggt och underhållande sätt.

Med en prenumeration på Aktiv Träning får du din tidskrift i brevlådan portofritt varje månad. Du kan dessutom läsa din tidskrift online, få de senaste nyheterna direkt i din inkorg och hitta exklusiva erbjudanden i vår webbshop.

Jag och hela redaktionen på Aktiv träning önskar dig mycket nöje!

Med vänlig hälsning,

chefredaktör

Niels Christian Thalund

Magazine Cover Magazine Cover

Få 2 nr av Aktiv Träning
+ Vinterträningspaket med LED-reflexer

69,50 kr
+ 29,50 kr i porto och exp.
Spara 497 kr!