Få 3 nr av Aktiv Träning + Craft Löpar- och cykelväst
Få 3 nr av Aktiv Träning
+
Craft Löpar- och cykelväst
Dölj

Få 3 nr av Aktiv Träning
+
Craft Löpar- och cykelväst
– Spara 640 kr

Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover
99,50 kr
+ 49,50 kr i porto och exp.
Spara 640 kr!
  1. 14 dagars öppet köp
  2. Ingen bindningstid
  3. Tidningen levereras portofritt

Ultralätt vindväst från Craft

Den ultralätta vindvästmodellen från Craft har av Aktiv Träning utsetts till absolut testvinnare inom västar! Den har superfin passform och är tillverkad av ett svettransporterande material med andningsförmåga.
Västen är dessutom vindavvisande, och på baksidan finns en nätpanel som ger maximal ventilation och bättre komfort eftersom den är tillverkad av ett sträckbart material som gör den extra behaglig att ha på sig. Reflexlogo på framsidan och ryggen samt reflexer på både axlar och rygg gör det lätt att se dig i mörkret. En superläcker och funktionell väst, både för dig som löper och för dig som cyklar. Välj mellan stl. S, M och L.

Värde: 500 kr.

Andra erbjudanden från Aktiv Träning

Se alla erbjudanden från Aktiv Träning

Få mängder av inspiration, tips, råd och hjälp för en roligare och mer givande träning.

Tidskriften Aktiv Träning är perfekt för dig som älskar en sund livsstil och en aktiv vardag med energigivande träning. I varje nummer av Aktiv Träning får du motiverande tips, råd och vägledning som du kan använda i din vardag – på en gång! Du får de senaste rönen inom till exempel cykling, fitness- och styrketräning samt om kost och hälsa. Du får även marknadens mest omfattande recensioner av utrustning och träningskläder, så att du kan göra ett smart val och undvika irriterande felköp. I varje nummer får du dessutom läsa motiverande personporträtt, fascinerande reportage om nya trender samt artiklar om träningsvärlden med ett spännande perspektiv – allt presenterat på ett enkelt, snyggt och underhållande sätt.

Med en prenumeration på Aktiv Träning får du din tidskrift i brevlådan portofritt varje månad. Du kan dessutom läsa din tidskrift online, få de senaste nyheterna direkt i din inkorg och hitta exklusiva erbjudanden i vår webbshop.

Jag och hela redaktionen på Aktiv träning önskar dig mycket nöje!

Med vänlig hälsning,

chefredaktör

Niels Christian Thalund

Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover

Få 3 nr av Aktiv Träning
+
Craft Löpar- och cykelväst

99,50 kr
+ 49,50 kr i porto och exp.
Spara 640 kr!