Få 3 nr av Aktiv Träning + Diadora löparjacka + presentkort
Få 3 nr av Aktiv Träning
+ Diadora löparjacka 
+ presentkort
Dölj

Få 3 nr av Aktiv Träning
+ Diadora löparjacka 
+ presentkort
– Spara 900 kr

Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover
99,50 kr
+ 49,50 kr i porto och exp.
Spara 900 kr!
  1. 14 dagars öppet köp
  2. Ingen bindningstid
  3. Tidningen levereras portofritt

Diadora löparjacka

Nu kan du springa genom blåsten utan att bekymra dig om att frysa. Den här löparjackan från Diadora är nämligen gjord för blåsiga dagar, vilka det finns en hel del av här i Norden. Jackan kan stängas högt upp i halsen så att du inte fryser runt nacken. Dessutom har den meshpaneler i halsen, under armarna och nedtill i ryggen, vilket ger naturlig ventilation så att du inte blir för varm under löpturen. Panelerna gör även att jackan har superbra rörlighet, eftersom det inte finns något värre än att kämpa med en jacka med dålig passform när man är ute och springer. Av samma anledning har jackan resår vid ärmsluten och snörning i midjan, så att du kan spänna åt den ordentligt.

Diadora-jackan har en diagonal ficka framtill. Jackan är stabil, vilket gör att den sitter på plats även om du förvarar nycklar, kreditkort och mobiltelefon i fickan. Fickan har dessutom en liten öppning på insidan, där du kan dra igenom sladden till dina hörlurar. Jackan har reflexer framtill, på sidan och i ryggen, så att du syns i mörkret. Aktiv Träning har testat jackan under ett blåsigt maratonlopp, och vi kan säga att vi är supernöjda med den. Vi är säkra på att du också kommer att vara det.

EXTRA: Presentkort på diadora.dk. Köp för DKK 499:– och få DKK 400:– i rabatt = betala totalt DKK 99:–.

Specifikationer:

Läs mer

Vindtät: Ja
Fickor: 1 insydd ficka med dragkedja
Reflexer: Framtill och i ryggen
Dragkedja: Dragkedja hela vägen
Passform: Normal
Tvättanvisningar: 30 grader, ska inte torktumlas
Material: Ytterst: 100 % polyester Innerst: 97 % polyester, 3 % elastan

 

Andra erbjudanden från Aktiv Träning

Se alla erbjudanden från Aktiv Träning

Få mängder av inspiration, tips, råd och hjälp för en roligare och mer givande träning.

Tidskriften Aktiv Träning är perfekt för dig som älskar en sund livsstil och en aktiv vardag med energigivande träning. I varje nummer av Aktiv Träning får du motiverande tips, råd och vägledning som du kan använda i din vardag – på en gång! Du får de senaste rönen inom till exempel cykling, fitness- och styrketräning samt om kost och hälsa. Du får även marknadens mest omfattande recensioner av utrustning och träningskläder, så att du kan göra ett smart val och undvika irriterande felköp. I varje nummer får du dessutom läsa motiverande personporträtt, fascinerande reportage om nya trender samt artiklar om träningsvärlden med ett spännande perspektiv – allt presenterat på ett enkelt, snyggt och underhållande sätt.

Med en prenumeration på Aktiv Träning får du din tidskrift i brevlådan portofritt varje månad. Du kan dessutom läsa din tidskrift online, få de senaste nyheterna direkt i din inkorg och hitta exklusiva erbjudanden i vår webbshop.

Jag och hela redaktionen på Aktiv träning önskar dig mycket nöje!

Med vänlig hälsning,

chefredaktör

Niels Christian Thalund

Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover

Få 3 nr av Aktiv Träning
+ Diadora löparjacka 
+ presentkort

99,50 kr
+ 49,50 kr i porto och exp.
Spara 900 kr!