Få 3 nr av Aktiv Träning + Craft Baselayer set
Få 3 nr av Aktiv Träning
+ Craft Baselayer set
Dölj

Få 3 nr av Aktiv Träning
+ Craft Baselayer set
– Spara 649 kr

Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover
99,50 kr
+ 49,50 kr i porto och exp.
Spara 649 kr!
  1. Craft Performance Baselayer består av byxor och långärmad tröja, som fungerar perfekt som innersta lager under de kalla månaderna.
  2. Digital åtkomst till de senaste tolv numren av tidningen
  3. Exklusiv åtkomst till Moreshop – en webbutik för prenumeranter där du kan köpa verktyg, sportkläder, klockor, prylar och husgeråd med upp till 70 procents rabatt.

Craft Baselayer set

Värde: 499 kr.

Craft Performance Baselayer – kvalitet och funktionalitet av högsta klass.
Craft Performance Baselayer består av byxor och långärmad tröja, som fungerar perfekt som innersta lager under de kalla månaderna. Setet är tillverkat i ett mjukt och behagligt material som ger bra komfort och optimal rörelsefrihet. Setet är kanalstickat och har därför bra andningsförmåga, vilket gör att du håller dig varm och torr.
Perfekt under löparkläderna, för skidturen och för kyliga kvällar. Ett förträffligt set för dig som ställer höga krav på kvalitet och funktionalitet.

Setet finns i stl. M, L och XL.

 

Andra erbjudanden från Aktiv Träning

Se alla erbjudanden från Aktiv Träning

Få mängder av inspiration, tips, råd och hjälp för en roligare och mer givande träning.

Tidskriften Aktiv Träning är perfekt för dig som älskar en sund livsstil och en aktiv vardag med energigivande träning. I varje nummer av Aktiv Träning får du motiverande tips, råd och vägledning som du kan använda i din vardag – på en gång! Du får de senaste rönen inom till exempel cykling, fitness- och styrketräning samt om kost och hälsa. Du får även marknadens mest omfattande recensioner av utrustning och träningskläder, så att du kan göra ett smart val och undvika irriterande felköp. I varje nummer får du dessutom läsa motiverande personporträtt, fascinerande reportage om nya trender samt artiklar om träningsvärlden med ett spännande perspektiv – allt presenterat på ett enkelt, snyggt och underhållande sätt.

Med en prenumeration på Aktiv Träning får du din tidskrift i brevlådan portofritt varje månad. Du kan dessutom läsa din tidskrift online, få de senaste nyheterna direkt i din inkorg och hitta exklusiva erbjudanden i vår webbshop.

Jag och hela redaktionen på Aktiv träning önskar dig mycket nöje!

Med vänlig hälsning,

chefredaktör

Niels Christian Thalund

Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover

Få 3 nr av Aktiv Träning
+ Craft Baselayer set

99,50 kr
+ 49,50 kr i porto och exp.
Spara 649 kr!