Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover
Få 3 nr av Aktiv Träning + Craft Prime lättviktslöparjacka
Dölj

Få 3 nr av Aktiv Träning + Craft Prime lättviktslöparjacka – Spara 740 kr

Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover
eller
839,70 kr
99,50 kr
+ 49,50 kr i porto och exp.
Spara 740 kr!
  1. 14 dagars öppet köp
  2. Ingen bindingstid
  3. Tidningen levereras portofritt

Craft Prime lättviktslöparjacka Herr

Craft Prime lättviktslöparjacka – vindavvisande och andningsbar

Craft Prime är en löparjacka som både är snygg, lätt och vindavvisande. Den har ergonomisk passform och justerbar midja för optimal komfort. Jackan är idealisk för både cykling och löpning. Jackan är försedd med ventilationspaneler längs sidorna och under armarna som tillsammans med ventilationen på ryggen ger stor andningsförmåga. Dessutom har den två fickor på sidorna med blixtlås så att du kan ta med dig mobil, nycklar m.m. på rundan. Jackans reflexer längs blixtlås samt på axlar och ärmar ger dig en extra trygghet i trafiken. Jackan finns i stl. M, L och XL.

Värde: 600 kr

Craft Prime lättviktslöparjacka – Damm

Craft Prime är en löparjacka som både är snygg, lätt och vindavvisande.

Den har ergonomisk passform och justerbar midja för optimal komfort. Jackan är idealisk för både cykling och löpning. Jackan är försedd med ventilationspaneler längs sidorna och under armarna som tillsammans med ventilationen på ryggen ger stor andningsförmåga. Dessutom har den två fickor på sidorna med blixtlås så att du kan ta med dig mobil, nycklar m.m. på rundan. Jackans reflexer längs blixtlås samt på axlar och ärmar ger dig en extra trygghet i trafiken. Jackan finns i stl. S, M, L och XL.

Värde: 600 kr

Andra erbjudanden från Aktiv Träning

Se alla erbjudanden från Aktiv Träning

Få mängder av inspiration, tips, råd och hjälp för en roligare och mer givande träning.

Tidskriften Aktiv Träning är perfekt för dig som älskar en sund livsstil och en aktiv vardag med energigivande träning. I varje nummer av Aktiv Träning får du motiverande tips, råd och vägledning som du kan använda i din vardag – på en gång! Du får de senaste rönen inom till exempel cykling, fitness- och styrketräning samt om kost och hälsa. Du får även marknadens mest omfattande recensioner av utrustning och träningskläder, så att du kan göra ett smart val och undvika irriterande felköp. I varje nummer får du dessutom läsa motiverande personporträtt, fascinerande reportage om nya trender samt artiklar om träningsvärlden med ett spännande perspektiv – allt presenterat på ett enkelt, snyggt och underhållande sätt.

Med en prenumeration på Aktiv Träning får du din tidskrift i brevlådan portofritt varje månad. Du kan dessutom läsa din tidskrift online, få de senaste nyheterna direkt i din inkorg och hitta exklusiva erbjudanden i vår webbshop.

Jag och hela redaktionen på Aktiv träning önskar dig mycket nöje!

Med vänlig hälsning,

chefredaktör

Niels Christian Thalund

Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover
eller

Få 3 nr av Aktiv Träning + Craft Prime lättviktslöparjacka – Spara 740 kr

839,70 kr
99,50 kr
+ 49,50 kr i porto och exp.
Spara 740 kr!