Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover
Få 3 nr av Aktiv Träning + Träningströja
Dölj

Få 3 nr av Aktiv Träning + Träningströja – Spara 739 kr

Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover
eller
838,70 kr
99,50 kr
+ 49,50 kr i porto och exp.
Spara 739 kr!
  1. 14 dagars öppet köp
  2. Ingen bindningstid
  3. Tidningen levereras portofritt

Träningströja från Craft

Denna långärmade träningströja från Craft är tillverkad i ett behagligt och elastiskt material. Tröjan sitter bra, har en ergonomisk passform och är svettransporterande för att hålla din kropp torr och varm. Perfekt till många typer av träning. Passar bland annat att ha under löparjackan de kalla månaderna – eller som baslager när du ska åka skidor. Tröjan är tillverkad av 70 % polyester och 30 % polyamid, vilket gör den tunn och varm samt ger optimal temperaturreglering.
• Behagligt och elastiskt material
• Bra passform
• Svettransporterande, håller överkroppen torr och varm
• Praktisk vid all slags träning
• Optimal temperaturreglering
Finns i stl. M, L och XL.

Värde: 300:-

Kari Traa Svala träningströja

Denna långärmade svala träningströja från Kari Traa är tillverkad i ett supermjukt och behagligt material. Tröjan smiter åt fint mot kroppen, följer dina rörelser och framhäver figuren. Tröjan har en praktisk hög hals med blixtlås som gör det enkelt att reglera kroppsvärmen. Det snabbtorkande och svettransporterande ullmaterialet ger en bra temperaturreglering och håller dig varm under de kalla dagarna, och de snygga och funktionella detaljerna med meshpaneler under ärmarna och på ryggen ger extra ventilation när du tränar.  Tröjan passar perfekt till de kyliga höstdagarna och under skidkläderna eller löparjackan i vinter. Den kan också användas till och från träningen över en topp.

• Praktisk hög hals med blixtlås

• Figursydd och smiter åt fint mot kroppen

• Mjukt, behagligt stretchmaterial som är svettransporterande

• Optimal temperaturreglering

• Snygg design med funktionella meshpaneler

• Bra rörelsefrihet

Finns i stl. S, M, L och XL.

Tröjan är normal i storlek.

Värde 599,00

Andra erbjudanden från Aktiv Träning

Se alla erbjudanden från Aktiv Träning

Få mängder av inspiration, tips, råd och hjälp för en roligare och mer givande träning.

Tidskriften Aktiv Träning är perfekt för dig som älskar en sund livsstil och en aktiv vardag med energigivande träning. I varje nummer av Aktiv Träning får du motiverande tips, råd och vägledning som du kan använda i din vardag – på en gång! Du får de senaste rönen inom till exempel cykling, fitness- och styrketräning samt om kost och hälsa. Du får även marknadens mest omfattande recensioner av utrustning och träningskläder, så att du kan göra ett smart val och undvika irriterande felköp. I varje nummer får du dessutom läsa motiverande personporträtt, fascinerande reportage om nya trender samt artiklar om träningsvärlden med ett spännande perspektiv – allt presenterat på ett enkelt, snyggt och underhållande sätt.

Med en prenumeration på Aktiv Träning får du din tidskrift i brevlådan portofritt varje månad. Du kan dessutom läsa din tidskrift online, få de senaste nyheterna direkt i din inkorg och hitta exklusiva erbjudanden i vår webbshop.

Jag och hela redaktionen på Aktiv träning önskar dig mycket nöje!

Med vänlig hälsning,

chefredaktör

Niels Christian Thalund

Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover
eller

Få 3 nr av Aktiv Träning + Träningströja – Spara 739 kr

838,70 kr
99,50 kr
+ 49,50 kr i porto och exp.
Spara 739 kr!